У 2019-2020 роках компанія GTD® Ukraine провела навчання співробітників охоронного холдингу “Шериф” і після фінального дослідження і аналізу результатів презентує огляд практичного кейсу корпоративного впровадження GTD і відгуки учасників.

Усе почалося зі знайомства власника і СЕО “Шериф” Дмитра Стрижова з керуючим партнером GTD® Ukraine В’ячеславом Сухомлиновим на спортивному змаганні IRONMAN у Барселоні і подальшого відвідування тренінгу першого рівня GTD “Основи”. Саме там Дмитро усвідомив, що методологія GTD ідеально відповідає його філософії побудови сильної команди. Про враження Дмитра, зміни в компанії та подальші плани читайте в його інтерв’ю для нашого спецпроекту.

“Шериф” ставив за мету поліпшити роботу підприємства за кількома параметрами, серед яких робота зі складними проектами, стратегічне планування, комунікація та узгодженість дій департаментів, а також зниження стресу і попередження вигоряння співробітників. У результаті 74% випускників курсу повідомили про зниження рівня стресу при управлінні справами і 85% відзначили підвищення особистої продуктивності. Детальніше про результати, а також інтерв’ю директора з розвитку бізнесу “Шериф” про процес навчання читайте в нашому спецпроекті.

“GTD в першу чергу допомагає привести життя до балансу і гармонії. […] Я на собі відчув, наскільки GTD корисно і може бути застосовано як в особистому житті, так і в професійному. І зрозумів: якщо я дам співробітникам можливість отримати такий навик, то ті, хто ним скористається, стануть більш стресостійкими і будуть разом зі мною працювати більш продуктивно”, — говорить Дмитро Стрижов.

Ознайомитися з кейсом, скачати результати впровадження GTD в компанії “Шериф”, програму навчання і залишити заявку на презентацію ви можете за посиланням.